©katisaariphotography
b

Ikuistamisen arvoisia hetkiä löytyy niin arjesta kuin juhlasta -yksin, kaksin tai koko sinulle tärkeän porukan kesken, oli se sitten perhe tai rakas ystäväporukka.

Hetki Minulle tai Hänelle

EUR360

Henkilökuvaus yhdelle

Voit ostaa tämän kuvauksen joko itsellesi tai lahjaksi jollekin toiselle

Meidän kahden tarina

EUR410

Kuvaus kahdelle

Tämän kuvauksen voi käyttää puolison tai vaikka parhaan ystävän kanssa

Muistoja meidän porukasta

EUR460

Kuvaus kolmelle tai useammalle

Oma porukka voi olla perhe tai ystävät

Hintoihin sisältyy kuvauksen suunnittelu etukäteen yhdessä. Voimme jutella kaikki asiat auki aina siitä lähtien minkälaisia kuvia toivotte tai jos on jotain, mitä ette ainakaan halua kuviinne, ja ihan mistä tahansa muustakin mikä mieltä askarruttaa kuvauksen suhteen. Kiireetöntä kuvausaikaa on 1-2 h, jonka puitteissa voidaan vaikka vaihtaa paikkaa tai asua. Kuvauslokaatio voi olla teille entuudestaan tärkeä paikka, tai voin ehdottaa paikkoja sen mukaan, mitä toivotte. Kuvauksesta ei toimiteta koevedoksia, vaan saatte aina ns. täyden gallerian, eli käytetystä kuvausajasta riippuen 30-70 tyylilläni jälkikäsiteltyä kuvatiedostoa. Tällä tavoin saatte itsellenne kaikki tunnelmat ja yksityiskohdat muistoiksi ilman valitsemisen ja karsimisen vaikeutta. Kuvatiedostot toimitetaan teille muistitikulla, mutta kauttani on mahdollista tilata myös korkealaatuisia vedoksia kuvista (lisätietoa kysyttäessä). Kuvien toimitusaika on 2-4 viikkoa. Asiakas saa kuviin käyttöoikeuden, joka sallii kuvien yksityisen käytön. Kuvia saa vapaasti tulostaa, teettää ja jakaa sähköisesti. Kuvat tulee julkaista siinä muodossa kuin ne on toimitettu, niitä ei saa muokata tai rajata itse. Jos valokuva julkaistaan, kuvan yhteydessä tulee mainita kuvan ottajan nimi. Kuvien tekijänoikeus jää valokuvaajalle. Hintaan kuuluu matkakulut 30 km osoitteesta Eevantie 10,Vantaa, tätä pidemmiltä matkoilta kuvauksen hintaan lisätään matkakorvaus 0,43 EUR/km laskettuna em. osoitteesta.
a1

Olipa kerran -kuvaus

EUR550

  • Konseptin ja kuvauksen suunnittelu
  • Yhteinen suunnittelupalaveri
  • Puvustus ja rekvisiitta
  • Kuvauslokaation etsiminen
  • 1-3 h kuvausaikaa
  • Kuvien jälkikäsittely
  • 10-30 jälkikäsiteltyä kuvaa
  • 13 x 18 cm kokoinen vedos pohjukkeessa 1 kpl

Tämä kuvauspaketti on täydellinen niille, jotka rakastavat satujen ja fantasian kauneutta, tai haluavat muuten vain kokea hetken arjen ylä- ja ulkopuolella -ja tietenkin saada siitä muistoksi kuvat! Konseptin ja kuvauksen suunittelu ja ideointi lähtee yhteisessä palaverissa siitä, minkälaisissa kuvissa haluat ikuistaa itsesi! Ideoinnin pohjana voi olla satu tai taru, jotain mitä olet nähnyt esimerkiksi instagrammissani, intohimosi kukkiin tai mitä vain – vain mielikuvitus on rajana! Voimme kuvata järvessä tai lammella, vehreässä metsässä, karuilla kallioilla tai etsiä visioon sopivia rakennuksia, joiden luona saa kuvata. Sekin on mahdollista, että jos itsellesi ei tule tarkkoja ideoita niin annat vapaat kädet minulle visioida. Kaikki toteutettavat kuvausideat ovat kuitenkin aina sellaisia, että ne tuntuvat sinustakin hyviltä. Kuvauksiin varaan aikaa 1-3 h, jotta aikaa on varmaasti tarpeeksi kiireettömän tunnelman tavoittamiseen. Kuvauksissa on mahdollista toteuttaa useampikin idea, asua ja lokaatiota voidaan hyvin vaihtaa kuvausajan puitteissa. Saat tietenkin tuoda omia asuja tai asusteita kuvia varten, mutta minun laaja asu- ja asustevalikoimani on vapaasti käytettävissä sopimuksen mukaan -esittelen sinulle vaihtoehtoja keskustelujemme perusteella. Jälkikäsittelen kuvat omalla tyylilläni, ja tulet saamaan 10-30 kuvaa digitaalisessa muodossa muistitikulla. Tämän lisäksi saat yhdestä valitsemastasi kuvasta 13 x 18 cm kokoisen vedoksen laadukkaalle valokuvapaperille pohjukkeessa.

 

 

Fine Art Vedokset

Hinnasto tulossa pian

Rakastan fyysisiä valokuvia, ja olen innoissani voidessani tarjota asiakkailleni korkeatasoisia Fine art-vedoksia heidän kauneimmista kuvistaan.
bannertella1
Kaikki tapaukset ovat aina erilaisia, niin lasken teille tarjouksen aina tapauskohtaisesti. Ottakaa ystävällisesti yhteyttä suoraan kati@katisaari.fi
bannermuut
Kauttani voi ostaa myös lahjakortteja tai teettää vedoksia ottamistani kuvista, ota suoraan yhteyttä kati@katisaari.fi