©katisaariphotography

Meidän mökki

June 26, 2017
_dsc1317
untitled-1152

Olisin halunnut kirjoittaa jo aiemmin tänne, mutta yksinkertaisesti aika on ollut niin kortilla että nyt vasta ehdin, ja tänäänkin olisi enemmän asioita tehtävänä kuin vuorokauden tunnit tulevat antamaan myöten, mutta koska olen lähdössä reissuun huomenna haluan saada tämän kirjoitettua ennen sitä.

 

kansiOlen vieläkin kiljahteluinnostustilassa koska minun  kuviani meidän mökiltä julkaistiin Meidän Mökki-lehdessä. Jännäksi asian teki entisestään se, että olin kuullut toukokuussa että kuvaani harkittiin yhtenä vaihtoehtona kanneksi, mutta en tiennyt mihin asian suhteen oli lehdessä päädytty… Kesäkuun numero julkaistiin 14.6. ja iloinen yllätys oli huomata, että minun kuvani todella oli päässyt kanteen. Minun kuvani minun kuvaamana kaukolaikaisimella ja jalustalla. Tosin sillä ei rehellisesti sanottuna ollut niin väliä, että minä itse olen kannen kuvassa, mutta siitä olin kovin otettu, että minun ottama kuva oli päässyt kanteen asti. Artikkelissa (by Jonna Dahlberg) oli esitelty mökkiä ja sen käyttäjiä ja mitä saaressa puuhastellaan.

 

Saari ja mökki ovat itselle hyvin rakas paikka, ja melkein säällä kuin säällä voisin istua vaikka kuinka pitkään laiturin nokassa katselemassa järvimaisemaa. Kamera kulkee mukaan mökille lähes aina, ja varsinkin usvaisina aamuina auringonnousun aikaan maailma on unenomaisen kaunis kameran etsimen läpi. Tänä kesänä haluan ottaa kameran mukaan myös kajakkiretkille! Aiemmin en ole uskaltanut sitä ottaa mukaan sen kastumisen pelossa, mutta koska minulla on nykyään sukelluskuori kameralle niin nyt uskaltaa! Ohessa yhden semi-kesäisen mökkiviikonlopun kuvia.

 

 

Leave a comment