©katisaariphotography
min

Kati kameran takana

Hetkien, tunnelmien ja tarinoiden tavoittelua

Kuvaajana haluan tavoittaa hetkiä ja tunnelmia ja kertoa kamerani välityksellä tarinoita. Näen maailman kuvina, ja kuvatessa uppoan usein hetkeen, jossa on olemassa vain valon, muodon, värin, ilmeiden, yhteyksien ja tunteiden maailma, jonka näen kameran etsimen läpi. Toivon välittäväni kamerani avulla muillekin sen kauneuden, jonka itse näen ikuistamassani mallissa ja maailmassa.

Kuvaamisen lisäksi rakastan matkustamista, vuoria, kirjoja, vanhoja rakennuksia ja valokuva-albumeita, melomista kajakilla kuikkien kutsuessa järvellä, pilvien muodostelmia taivaalla ja aaltojen liplatusta laituria vasten.

Visuaalisuus on aina ollut tärkeää minulle, ja olen ollut taideluokilla koko kouluaikani. Sen lisäksi että olen valmistunut valokuvaajaksi Helsinki Design Schoolista minulla on myös Taiteen Maisterin tutkinto, pääaineenani tekstiilisuunnittelu.

Minulle on tärkeää saada malli tuntemaan olonsa hyväksi ja rennoksi kameran edessä, sillä hyvä mieli ja olo näkyy kuvassakin. Haluan, että sen lisäksi että asiakas rakastuu kuviinsa niin että hänellä on ollut ihana kokemus itse kuvauksesta! Tavoitteenani on aina asiakas, joka on tyytyväinen kuvaustilanteeseen asiakaspalvelukokemuksena ja kuviin korkealaatuisina tuotteina.

Toimintamalliini kuuluu vastata viesteihin aina mahdolisimman nopeasti ja muutenkin asiakaslähtöinen ajattelutapa. Lähetän aina mahdollisimman pian kuvauksen jälkeen muutaman “sneak peek” -näytekuvan asiakkaalle fiilisteltäväksi varsinaista toimitusta odotellessa, ja mahdollisuuksien mukaan käyn myös tutustumassa kuvauspaikkoihin ja niiden olosuhteisiin etukäteen.

I serve customers also in English.